Over Sjippersvrunj Watersport

Sjippersvrunj Watersport is opgericht op1 april 2021 en is ontstaan uit passie voor de watersport samen met de wens om ooit een eigen bedrijf te starten. Mijn naam is Maurice Jilderda en ben in het dagelijkse leven adviseur op gebied van onderhoud voor kapitaal intensieve bedrijven (of wel grote fabrieken) en Sjippersvrunj doe ik part-time.  In mijn vrije tijd heb ik veel met watersport, zoals windsurfen, zwemmen, zeilen en varen. En dat al van kinds af aan en vanaf nu in de vorm van een bedrijf met de naam Sjippersvrunj Watersport. 

De focus en interesse van Sjippersvrunj ligt vooral bij elektrisch varen. Meer informatie over de oprichting en het bedrijf vind je op de blogpagina

 

Samengevat bieden we de volgende diensten aan: 

– Advies m.b.t. elektrisch varen, boten en uitrusting
– Webshop voor aanschaf boot accessoires en uitrusting
– Aanbod van (refit of nieuwe) boten

Missie en visie

Onze missie is watersport aantrekkelijk maken en houden voor de regio, waarbij we streven naar eenvoud, betaalbaar en duurzaam:

Eenvoud
Op de pagina calculatie bieden we diverse hulp tools aan om het kiezen van de juiste boot, motor of accu te vereenvoudigen. Verder is het bestellen van boot producten volledig digitaal en indien artikelen nog niet beschikbaar zijn, kunnen we die desgewenst direct toevoegen. 

Duurzaam
Bij de keuze van producten proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met  duurzaamheid en milieu. Dit is de bijdrage die we momenteel bewust leveren:

  • Het promoten en stimuleren van elektrisch varen
  • Het adviseren van biologisch afbreekbare producten als alternatieven. 
  • Aanbieden van refit boten. Dit draagt bij aan het milieu door de levensduur van deze boten te verlengen i.p.v. nieuwbouw.
  • Recent zijn we overgestapt naar inpaktape van papier in plaats van kunststof. 
  • We hergebruiken zoveel mogelijk alle verpakkingsmateriaal dat we verkrijgen via inkoop of privé pakketjes, waaronder ook plastic vulling, maar voor eventuele nieuwe vulling wordt gekozen voor karton of papier.

Betaalbaar
De prijzen in de webshop zijn scherp ingezet, gelden continu en zijn transparant. Ook richten we ons op kleinere boten die over het algemeen in het lagere prijssegment zullen vallen.

Benieuwd waar de naam Sjippersvrunj vandaan komt? Of benieuwd naar de voortgang van de bouw van de werkplaats? Ga dan naar de blogpagina voor meer informatie. 

Tot gauw bij Sjippersvrunj!

Maurice Jilderda

Mission

Watersport aantrekkelijk maken en houden voor de regio.

Vision

Eenvoudig, betaalbaar en duurzaam.
Stimuleren van elektrisch varen.

Values