Calculator & algoritme tools

Wat is mijn buitenboordmotor waard?

Ben je op zoek naar een objectieve waardebepaling van je buitenboordmotor? En heb je geen zin om heel internet af te struinen om een beetje gevoel te krijgen van de waarde? Of zoek je naar een bevestiging van je eigen inschatting? Dan zal deze app je zeker aanspreken. Door slechts een paar dingen in te vullen, zal deze app de waarde van je buitenboordmotor automatisch bepalen:

–> Naar calculator

Mariner F6 M

Hoeveel pk heeft een boot nodig?

De keuze voor een juiste bootmotor hangt van een hoop zaken af. Vooral het type boot, vaarwater, lengte, verwachte snelheid, toerentallen spelen een belangrijke rol in de keuze.

Elke boot is anders, maar toch is het mogelijk een indicatie te krijgen van het benodigde motorvermogen met deze calculator.

–> Naar calculator

Welke accu heb ik nodig voor mijn elektro buitenboordmotor?

De keuze voor een juiste accu hangt van een aantal zaken af. Vooral het type boot, motor en oplaadpunten (i.v.m. mobiliteit van de accu)  spelen een belangrijke rol in de keuze. Met behulp van onderstaande tool kun je zelf een aantal scenario’s doorrekenen en de juiste accu selecteren.

–> Naar calculator

Accu Talamex

Hoe lang kan ik varen met een elektromotor?

Om een indicatie te krijgen van de vaartijd bij een gekozen ontwerp en aandrijflijn, kan men met deze calculator zelf uitrekenen. De calculator  is speciaal voor ePropulsion producten ontwikkeld.

–> Naar calculator

E-series lader